0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Confectii metalice diverse

Fierul este un material potrivit pentru realizarea unei game variate de produse, precum structuri si elemente metalice utilizate pentru proiecte de amenajare, constructii sau decor.

De asemenea, prelucrarea fierului este necesara si pentru realizarea confectiilor metalice diverse, disponibile pentru crearea structurilor de sustinere pentru solarii si sere sau pentru fabricarea anumitor elemente care intra in componenta utilajelor agricole sau pentru constructii, precum matrite pentru caramizi, cupe excavator sau buldexcavator, lame etc.

 

Principalele caracteristici ale confectiilor metalice fabricate de specialistii EDMARIO

Datorita procedeelor speciale si metodelor avansate de prelucrare a fierului, inginerii EDMARIO proiecteaza, fabrica si monteaza elemente metalice diverse, disponibile pentru o gama variata de aplicatii.

Pentru a asigura intreaga paleta diversa a utilitatii confectiilor metalice, specialistii EDMARIO fabrica atat elemente de mari dimensiuni, precum grinzi metalice, stalpi si alte produse utilizate pentru consolidarea acoperisurilor sau imprejmuirea proprietatilor, dar si elemente ornamentale si articole metalice care intra in componenta anumitor utilaje si echipamente: lame, cupe excavator si buldoexcavator.

 

Calitatea produselor comercializate este direct proportionala cu materia prima utilizata la fabricatie

Serviciile de proiectare adaptate cerintelor pietei de profil si respectarea termenilor specificati in comenzile personalizate si preturile convenabile sunt principalele atuuri pentru care tehnicienii EDMARIO intampina cu responsabilitate fiecare proiect.

 

Performantele specifice confectiilor metalice:

  • Siguranta

Confectiile metalice proiectate si fabricate in cadrul companiei EDMARIO asigura un grad sporit de siguranta in exploatare, gratie structurii materialului din care sunt confectionate.

 

  • Rezistenta mecanica ridicata

Materialul utilizat pentru fabricarea confectiilor metalice diverse prezinta rezistenta mecanica, raportata la greutatea proprie, precum si rezistenta la intindere si compresiune.

 

  • Etanseitate

Datorita compactitatii fierului si imbinarilor sudate conform normelor specifice, confectiile metalice comercializate EDMARIO dispun de un grad ridicat de etanseitate, precum in cazul rezervoarelor.

 

  • Flexibilitatea in utilizare

Structurile si confectiile metalice sunt preferate de tot mai multi ingineri pentru anumite proiecte de constructii si amenajare, prezentand mai multe avantaje decat alte elemente de constructie (lemn, beton etc).

Posibilitatile nelimitate de industrializare a componentelor mici si mari dar si a confectiilor metalice asigura multiple avantaje: economie de material, costuri de manopera reduse, durata redusa de executie a lucrarilor.

 

Descopera produsele specifice marca EDMARIO pentru confectii metalice diverse

Datorita experientei acumulate de-a lungul activitatii in domeniul constructiilor si confectiilor metalice, misiunea companiei EDMARIO consta in utilizarea materiei prime de calitate pentru realizarea unor elemente si structuri metalice de rezistenta.

 

  • Structuri metalice de rezistenta

Dezvoltarea culturilor agricole din sere si solarii implica controlul factorilor de mediu si asigurarea microclimatului propice dezvoltarii plantelor.

Tehnicienii EDMARIO proiecteaza structuri potrivite pentru constructia serelor si solariilor, tinand cont de dimensiunile specifice pentru dezvoltarea fiecarui tip de cultura.

 

  • Elemente componente pentru utilaje agricole si de constructii

Utilajele si echipamentele agricole sau de constructii au in componenta lor elemente rezistente confectionate din otel: lame, cupe excavator si buldoexcavator, alaturarea acestor elemente rezistente asigurand performanta oferita de respectivele masini si utilaje.

 

  • Produse personalizate

Matritele pentru caramizi sunt o subcategorie de produse disponibile pentru a fi personalizate, conform detaliilor si necesitatilor de productie ale clientilor solicitanti.

 

  • Reparatii auto

Pe langa serviciile de consultanta, proiectare si fabricare a confectiilor metalice, specialistii EDMARIO asigura servicii de modificare si reparatie a anumitor parti tehnice pentru masini de dimensiuni mari, camioane, utilaje (modificari si reparatii obloane, parti de sasiu, cupe excavator si buldoexcavator).

Acceseaza chiar acum subcategoriile de produse fabricate de specialistii EDMARIO.