0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Suntem o echipa de specialisti, tehnicieni si ingineri calificati si pregatiti sa raspundem oricarei provocari

Firma a luat fiinta in 1997 prin transformarea din S.C. Electro-mecano-casnica S.N.C. in SC EDMARIO SRL. Activitatea a inceput prin confectionarea de espamente pentru marcile Dacia, Oltcit si ARO si vanzarea acestora in magazine specializate, in principalele orase din Moldova si in Bucuresti. In 1997 se realizeaza primele exporturi: subansamble destinate constructiilor comandate de firma Interflex B.V. din Olanda. In anul 2000 a inceput colaborarea cu firma F.B. Handels Angentur din Germania pentru care s-a lucrat in sistem lohn. Incepand cu anul 2000, datorita faptului ca segmentul de piata ocupat de masinile autohtone era in continua scadere, firma renunta la producerea de esapamente. In incercarea de a largi domeniul de activitate al firmei si de a cauta noi parteneri externi, firma produce incepand cu anul 2001 obiecte de decor si mobilier de gradina pentru firma Ars Forma din Belgia si este reprezentant zonal al firmei Stendelmaier din Olanda.

Firma nu a neglijat in tot acest timp piata interna si a incercat o dezvoltare a produselor pe cat mai multe ramuri: incepe producerea mobilierului metalic pentru diferite magazine de profil din orasul Iasi, ca de exemplu: Rodna – Bolero, Expo-Confort si colaborarea cu firme de constructii si antreprenori generali in constructii: S.C. Patras S.R.L., Fene Grup, Radu Botez, pentru realizarea de garduri, porti, balustrade, balcoane, copertine, scari interioare.

Pe baza comenzilor ferme care deveneau din ce in ce mai diverse si de diferite marimi si complexitate am inceput sa confectionam repere metalice din domeniul constructiilor, cum ar fi: ferme metalice, grinzi cu zabrele, stalpi de sustinere, structuri de rezistenta. In aceeasi perioada am mai dezvoltat o ramura a firmei pe partea de confectii metalice din categoria: mobilier metalic pentru interior/exterior, gradini, magazine, hale industriale, scoli, institutii publice, mobilier urban, candelabre, ornamente decorative, balustrade si scari atat interioare cat si exterioare pentru case de locuit si cladiri industriale in diferite forme si structuri de rezistenta, imprejmuiri perimetrale, copertine, pergole pentru terase, dar ne-am axat si pe obiecte de decor cum ar fi: candelabre, mobilier, paturi, scaune, mese din fier forjat, usi pentru seminee, copaci ornamentali metalici, suporti ornamentali si arcade pentru evenimente, diferite structuri ornamentale pentru scene de teatru, manechine din fier forjat.

O noua piata de desfacere a seviciilor noastre a inceput in anul 2011 prin realizarea de structuri metalice sub antrepriza pentru statii SOCAR (Vatra Dornei, Campulung, Grinties-Durau, Gura Humorului), dar si pentru magazine ca Lidl (Pascani, Moinesti), PENNY MARKET (Pascani), PROFI (Harlau), H&M (Iasi, Suceava, Tg. Mures, Promenada Mall Bucuresti, Afi Palace Cotroceni).

 

Prezentarea activitatii curente; produsele/serviciile oferite

SC EDMARIO SRL are ca principal obiect de activitate – Fabricarea altor articole din metal n.c.a ( cod CAEN 2599):

  • Productia (proiectarea şi realizarea la comandă) de porti si garduri, scari si balustrade, balcoane si copertine, mobilier interior si exterior, decoratiuni, intr-o mare varietate de modele, din fier forjat, metal vopsit in camp electrostatic, inox – pentru constructii civile, spatii industriale, institutii publice
  • Productia (proiectarea si realizarea) de confectii metalice: hale metalice, depozite, chioscuri, structuri metalice pentru amenajarea magazinelor, decoruri pentru spectacole de teatru, rafturi, console, carucioare
  • Productia (proiectarea si realizarea) de mobilier stradal, gratare pentru rigole, paturi metalice pentru institutii publice
  • Prestarea serviciului de vopsire a metalelor in camp electrostatic

Experienţa de peste 17 ani în confecţii metalice a ajutat echipa noastră să progreseze şi să demonstreze calitatea produselor, printr-un portofoliu generos de lucrări, ce pot fi consultate pe pagina de internet www.edmario.ro sau Facebook

Produsele noastre sunt robuste, fiabile, au un design si o calitate a finisajelor deosebita. Produsele noastre se adreseaza sectoarelor de constructii civile (imprejmuiri, balcoane, balustrade, mobilier si decoratiuni interioare), spatii comerciale, sedii de societati, institutii publice (constructii edilitare, muzee etc). Fiecare lucrare se executa in baza unui proiect personalizat, intocmit in atelierul nostru de proiectare sau intocmit de arhitecti ai clientilor.

Un punct forte al produselor noastre il reprezinta finisarea suprafetelor metalice  prin vopsirea acestora in camp electrostatic, la o temperatura de 200 grade Celsius. Prin aplicarea pulberilor de vopsea electrostatica (disponibile in paletarul de culori RAL), suprafata finisata are un aspect, o duritate si o rezistenta la coroziune superioare fata de orice alta metoda de vopsire. Folosim procedee de vopsire si patinare astfel incat se obtin nuante de: cupru, auriu, argintiu, aramiu, cupru oxid, cu rezistenta foarte buna in timp.

Realizarea produsului este atent monitorizată, verificată şi validată de o echipă de specialişti, ingineri şi tehnicieni, cu o solidă pregătire tehnică. Firma asigură transportul si montajul la sediul clientului. Se asigură service specializat şi garanţie post vânzare. Calitatea superioara a produselor noastre ne recomanda ca un partener de incredere, calitate certificata prin implemnetarea si mentinerea unui sistem integrat de management al calitatii conform standardului  SR EN ISO 9001:2008 (Data certificarii initiale/curente 30.10.2012 –Data expirarii certificarii 30.010.2015) si managemntul mediului conform standardului SR EN ISO 14001:2005 (Data certificarii initiale/curente 30.10.2012 –Data expirarii certificarii 30.010.2015). Sudorii sunt certificati conform Certificatelor de calificare a sudorilor conform SR EN 287-1:2004.

Pe lângă investiţiile în active tangibile, SC EDMARIO SRL a investit permanent în resursele umane, cel mai valoros activ al firmei. Angajatii nostri detin cunostinte si au competente care sunt cruciale pentru succesul companiei. Comportamentul si performantele lor determina increderea clientilor in solutiile, produsele si serviciile companiei. Datorita acestei increderi, echipa noastra si-a construit o excelenta reputatie in randul clientilor, in timpul celor 17 ani de activitate. Zilnic, an de an, angajatii nostri au depus un efort permanent pentru a mentine si imbunatati reputatia firmei. Bunul nostru renume pe piata pe care activam este esentiala pentru viitorul comenzilor si cererilor de oferte si necesita o atentie constanta si permanenta. Reputatia firmei nostre este in primul rand bazata pe oamenii sai, iar satisfactia clientilor este monitorizata la fiecare nivel al managementului. Pentru fiecare proiect in parte, de la etapa contractarii pana la expirarea perioadei de garantie. managementul de la cel mai inalt nivel monitorizeaza rezultatele feed-back-urilor de la clienti, pe baza rapoartelor de satisfactie ale acestora, organizate periodic, pentru a identifica oportunitatile care ar imbunatati satisfactia acestora.

  • Productia (proiectarea şi realizarea la comandă) de porti si garduri, balustrade si balcoane, copertine, mobilier interior si exterior, decoratiuni, intr-o mare varietate de modele, din fier forjat, metal vopsit in camp electrostatic, inox.
  • Productia (proiectarea si realizarea) de confectii metalice: hale metalice, depozite, chioscuri, structuri metalice pentru amenajarea magazinelor, decoruri pentru spectacole de teatru, structuri metalice.
  • Productia (proiectarea si realizarea) de mobilier stradal, gratare pentru rigole, paturi metalice (de campanie) pentru institutii publice.
  • Prestarea serviciului de vopsire a metalelor in camp electrostatic (pentru clienti industriali). 

Testimoniale

A trebuit doar sa contactez firma Edmario ca sa primesc informatii relevante pentru serviciile de mansardare pe structura metalica. In domeniul meu datele tehnice exacte sunt cruciale, iar specialistii firmei au gasit solutii optime, inca din etapa de proiectare.
Andrei DanciulescuInginer mecatronist
Sunt o adepta a ornamentelor din fier forjat si mi-au placut foarte mult proiectele realizate de voi. Calitatea decoratiunilor comandate infatiseaza adevarate opere de arta, iar clientii magazinului ma intreba mereu cine sunt creatorii lor.
Diana CorvulescuManager achizitii
Desi utilizeaza tehnologii complexe, angajatii Edmario au reusit sa faca lucrurile mult mai simple pentru construirea unei hale metalice.
Dinu PatrascuAgricultor