0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Confectii metalice pentru casa si gradina

Structurile confectionate din fier forjat reprezinta o alegere potrivita pentru amenjarea casei si gradinii, asamblandu-se facil si avand o durata indelungata de utilizare, indiferent de conditiile de mediu.

Proiectele de decoratiuni interioare sau de amenajare a spatiilor exterioare sunt imbogatite prin integrarea elementelor de constructie sau ornamentale fabricate din fier forjat.

 

Creatii inedite marca EDMARIO – Posibilitati multiple pentru diverse proiecte de amenajare

Fierul forjat reprezinta o resursa generatoare de avantaje estetice si functionale, permitand crearea unor elemente decorative de exceptie, precum:

  • Amenajari exterioare – Porti, garduri si panouri de gard, balcoane, scari metalice, gratii, copertine, usi pentru beci, usi garaj, rigole si capace metalice;
  • Decoratiuni interioare – Scari metalice, suport haine si alte elemente ornamentale ce pot modifica in mod considerabil aspectul interior al spatiilor amenajate.

 

Portile din fier forjat reprezinta o alternativa moderna pentru imprejmuirea si decorarea spatiilor rezidentiale sau comerciale.

In functie de preferintele pentru care opteaza fiecare client in parte, portile din fier forjat sunt disponibile intr-o gama variata de modele, fiind realizate cu elemente decorative care asigura functii estetice deosebite, completand functionalitatea acestora: porti batante si culisante cu profile din fier brut canelat, amprentat sau rasucit.

Pentru un plus de confort si intimitate se pot insera portile cu profile policarbonat, montarea acestora fiind o optiune frecvent utilizata, mai ales in cazul comenzilor personalizate.

Imprejumuirea proprietatilor poate fi realizata in diferite variante de executie, utilizandu-se garduri din fier forjat, panouri si stalpi de gard, fie ca este vorba de proprietati private, gradini sau alte spatii care necesita delimitare si protectie.

Prin intermediul fierului forjat se pot compune elemente de constructie si amenajare remarcabile, acest lucru fiind vizibil in crearea unor cladiri cu scari metalice si balcoane in modele deosebite care se integreaza armonios in orice tip de arhitectura.

Dimensiunile si modelele pot fi selectate in variante multiple de personalizare, fiind adaptate proiectelor solicitate.

Elementele ornamentale si de mobila create de specialistii EDMARIO sunt utilizate in proiectele de decoratiuni interioare si confera spatiilor amenajate elemente surprinzatoare, cu functii estetice si practice deosebite.

Pot fi selectate elemente simple, dar cu efect deosebit, indiferent de spatiile amenajate: suport de haine, suporturi lumanari si alte obiecte din fier forjat care ofera un plus de valoare incaperilor.

Pentru proiectele de design interior pot fi selectate scarile metalice si diferite modele de usi din fier forjat.

Amenajarea unei gradini nu se rezuma doar la imprejmuirea spatiului si la integrarea elementelor vegetale, asigurarea unui sistem de irigatii, scurgere si alte elemente care sa asigure conditiile de ingrijire a plantelor existente fiind absolut necesare.

 

Confectii metalice complexe fabricate din fier forjat – O investitie avantajoasa recomandata de EDMARIO

Elementele create din fier forjat sunt fiabile si durabile, prezentand o serie de beneficii functionale si estetice care influenteaza major modul in care arata si poate fi operat un anumit spatiu.

Preturile confectiilor metalice oscileaza in functie de dimensiuni, materialele utilizate si alte accesorii integrate. De asemenea, tinandu-se cont de preferintele si specificatiile clientilor, preturile sunt determinate si de complexitatea modelului dorit, timpul alocat proiectarii si manoperei.

Totodata, consultantii companiei EDMARIO le recomanda clientilor posibilitatile si ofertele disponibile care se incadreaza in bugetul pe care sunt dispusi sa il investeasca in achizitia pieselor si confectiilor metalice.

Prin urmare, preturile achitate pentru confectii metalice de mici si mari dimensiuni sunt o investitie durabila, sigura, care ofera multiple avantaje de ordin estetic si functional.