0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Constructii structuri metalice

Pentru desfasurarea activitatilor industriale pentru diferite medii de afaceri, structurile metalice reprezinta una dintre cele mai avantajoase alternative pentru proiectarea cladirilor de mari dimensiuni.

Structurile metalice sunt complexe si sunt fabricate din materiale rezistente, dar cu o greutate usoara, fapt  ce permite montajul rapid a produselor din aceasta gama.

 

Principalele categoriile de structuri metalice utilizate pentru proiectele destinate celor mai impresionante constructii

Instalarea elementelor care alcatuiesc structurile metalice reprezinta o solutie inteligenta de actualitate si o investitie rapida si flexibila pentru constructii, indiferent de complexitatea implicata de utilizarea acestora.

Serviciile asigurate de tehnicienii si inginerii EDMARIO includ:

 • Consultanta profesionala gratuita;
 • Etape prestabilite de proiectare a produselor si lucrarilor;
 • Tehnologii complexe de fabricare;
 • Asigurarea materialelor necesare
 • Serviciile de montaj pentru: hale metalice, proiecte de mansardare si buncare, grinzi sau grinzi cu zabrele.

 

Avantajele constructiilor realizate cu ajutorul structurilor metalice

 • Flexibilitate si precizie pentru proiectare

  Metalul din care sunt fabricate structurile fabricate de EDMARIO permite posibilitati multiple de proiectare, in functie de specificatiile de constructie precizate de catre clienti.
 • Investitie inteligenta cu efecte benefice pe termen lung

  Beneficiile asigurate de constructiile pe baza de structuri metalice sunt interdependente de calitatea materialelor utilizate. Costurile de investitie sunt amortizate prin absenta costurilor, ulterioare, de mentenanta.
 • Proprietatile materialului utilizat

  Avantajele oferite de materialele utilizate pentru fabricarea structurilor metalice sunt urmatoarele: rezistenta la foc, durabilitate, greutate redusa si rezistenta.

 

Constructii specifice domeniului industrial cu structuri metalice

Structurile metalice pentru fabricarea halelor industriale sunt adaptate in conformitate cu activitatile specifice desfasurate in astfel de spatii.

Structurile metalice prezinta avantajul de a fi proiectate si montate facil, intr-un timp foarte scurt, indiferent de conditiile meteorologice.

Sistemele compuse din elemente metalice au capacitatea de a constitui un mediu corespunzator pentru montarea si buna functionare a echipamentelor si instalatiilor de productie, utilizate in cadrul halele industriale, fie de depozitare sau cu alta aplicabilitate.

 

Principalele componente care determina caracteristicile calitatii produselor fabricate de EDMARIO

 • Structuri de rezistenta

  Structura de rezistenta este formata din stalpi si elemente de sustinere a acoperisului, cuprinzand si alte imbinari pentru alcatuirea unor sisteme plane portante.

 

 • Constructia acoperisului

  Acoperisul unei hale metalice se construieste cu ajutorul instalatiilor destinate facilitarii activitatii de productie specifice proiectului desfasurat: grinzi, luminatoare, invelitoare etc.

 

 • Amplasarea elementelor de contravantuirePentru stabilitatea constructiei se vor instala elemente de contravantuire pentru a echilibra fortele care pun presiune pe structura integrala a constructiei.

 

 • Scheletul metalicEste format din panouri metalice, grinzi si stalpi, toate aceste componente fiind fixate cu sisteme de inchidere si prindere speciale.

 

 • Constructii auxiliareIn functie de proiectele realizate pot fi integrate anumite instalatii si structuri de sustinere, de ridicare sau de transport.

 

De asemenea, sistemele alcatuite din structuri metalice permit extinderea ulterioara a constructiei, la cererea clientilor solicitanti.

Firma EDMARIO este o companie specializata in constructia cladirilor industriale, indiferent de complexitatea acestora, lucrarile si proiectele realizate de inginerii si muncitorii calificati EDMARIO putand fi efectuate in orice oras sau localitate din Romania.

In componenta lucrarilor sunt integrate elemente fabricate din otel si alte materiale de foarte buna calitate.

Lucrarile de montaj sunt realizate de echipe specializate, indeplinind cerintele si exigentele clientilor, in conformitate cu normele de protejare a mediului inconjurator si specificatiile tehnice dedicate sigurantei si calitatii lucrarilor finale.