0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Decoratiuni

Din pasiune pentru arta fierului forjat, am creat o gama completa de elemente si decoratiuni pentru interior si exterior reinterpretate cu scopul de a crea posibilitatea ca produsele din aceasta gama sa fie armonizate cu orice stil de decor interior, de la cel clasic sau modern, pana la cel romantic sau vintage.

Specialistii EDMARIO executa diverse modele de candelabre, suporturi lumanari si flori, copaci ornamentali, manechine din fier forjat, paravane ornamentale sau accesorii pentru seminee si combina procedeele de prelucrare la rece cu cele de imbinare la cald pentru a crea noi valente fierului.

 

Incaperi personalizate cu decoratiuni marca EDMARIO

Elegant, robust si durabil, fierul forjat se potriveste oricarui stil de amenajare interioara sau exterioara si nu se demodeaza niciodata.

Noi indraznim sa urmam cele mai noi tendinte de armonizare a elementelor clasice cu cele moderne si sa obtinem astfel decoratiuni pline de expresivitate si rafinament pentru spatiile de locuit, hoteluri, restaurante si diverse alte locatii.

Oferta noastra consta atat in modele standard, cat si in servicii de proiectare si executie elemente decorative personalizate.

Pe langa rolul ornamental, unele dintre produse se bucura de atentia clientilor datorita caracterului practic, categorie din care fac parte suporturile pentru flori si lumanari, accesoriile pentru seminee, candelabrele, dar si alte creatii din fier forjat.

 

Servicii complete de executie lucrari fier forjat

In ce consta oferta noastra de elemente decorative? Datorita echipei alcatuite din oameni cu experienta si pasiune pentru frumos si dotarilor moderne, firma EDMARIO va pune la dispozitie urmatoarele servicii:

  • Consultanta – Oferim suport profesional tuturor clientilor care isi doresc sa faca o alegere corecta din punct de vedere constructiv si estetic, de la inceputul colaborarii pana la realizarea lucrarilor finale;
  • Masuratori – Pentru va putea transforma ideile intr-un plan concret, o echipa formata din ingineri si muncitori calificati se va deplasa la domiciliul clientului pentru a masura si stabili cotele necesare realizarii proiectelor;
  • Proiectare – Aceasta este etapa in care viziunea se transforma intr-o schita care urmeaza sa fie executata de catre specialistii nostri;
  • Executie – Materialele brute sunt transformate in decoratiuni perfect finisate, vopsite si grunduite pentru o rezistenta indelungata;
  • Montaj – Acest serviciu poate fi asigurat la cererea clientului.

 

Descopera gama noastra de produse decorative si bucura-te de experienta EDMARIO

Multitudinea elementelor decorative fabricate de specialistii nostri iti asigura posibilitatea de a gasi intotdeauna varianta care se potriveste nu doar locuintei dvs, ci si preferintelor personale.

Asadar, daca v-ati propus sa investiti in decoratiuni din fier forjat care impresioneaza inca de la prima vedere prin calitatea lor remarcabila, oferta noastra este ceea ce cautati.

Va intampinam cu modele deosebite de candelabre, suporturi flori, suporturi lumanari, copaci ornamentali, paravane ornamentale, accesorii pentru seminee sau manechine din fier forjat si va ajutam sa aduceti un suflu nou locuintei, biroului sau oricarui alt spatiu.

 

EDMARIO – Partenerul clientilor exigenti 

Produsele din fier forjat reprezinta cartea de vizita a companiei EDMARIO, astfel ca va invitam sa le descoperiti si sa alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Noi suntem alaturi de dvscu recomandari si informatii de specialitate, dar si cu o serie de servicii si produse profesionale accesibile, menite sa ofere satisfactie chiar si celor mai exigenti clienti.