0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Mansardare pe structura metalica

Structurile metalice complexe utilizate pentru mansardare reprezinta o solutie pentru dezvoltarea suprafetelor utile, prin realizarea unei supraetajari – un schelet de rezistenta alcatuit din grinzi metalice si stalpi.

Totodata, mansardarea pe structura metalica produce numeroase beneficii functionale, fapt care asigura noii structuri metalice rezistenta impotriva intemperiilor si contravantului.

 

Care sunt componentele necesare pentru mansardarea pe structura metalica?

Pentru realizarea proiectelor de mansardare, specialistii EDMARIO comercializeaza toate elementele componente necesare, dispunand de toata gama de servicii pentru fabricare (proiectare si modelare 3D) si asamblarea structurilor metalice cu grinzi si stalpi metalici.

Grinzile si stalpii metalici reprezinta o metoda eficienta pentru realizarea unor mansarde rezistente, prin faptul ca se diferentiaza de alte materiale utilizate prin durabilitate si adaptabilitate, indiferent de dimensiunile cladirii pe care se monteaza.

Grinzile metalice fabricate de firma EDMARIO prezinta calitati superioare in privinta materialelor prime utilizate, fiind realizate de ingineri profesionisti cu experienta in proiectarea lucrarilor de diferite dimensiuni, conform solicitarilor din partea clientilor.

Pe langa faptul ca sunt confectionate din materiale rezistente, performanta grinzilor metalice este generata si de modul in care este realizata sustinerea acestor elemente si geometria sectiunii transversale.

 

Care sunt beneficiile mansardarii pe structura metalica?

Datorita materialului din care sunt confectionate elementele necesare mansardarii, lucrarile de montaj pot fi efectuate indiferent de conditiile meteo.

In plus, pentru fiecare proiect de mansardare realizat impreuna cu specialistii EDMARIO beneficiezi de:

 

  • Siguranta si durabilitate

Metalul din care sunt confectionati stalpii si grinzile metalice destinate realizarii mansardarii ofera atat siguranta cladirii (impotriva vantului puternic, riscurilor seismice), cat siguranta lucrarilor efectuate, ceeea ce determina o perioada de timp indelungata, in privinta exploatarii.

 

  • Estetica

Valoarea estetica a materialului, precum si precizia cu care sunt efectuate lucrarile de mansardare raspund cerintelor care vizeaza aspectul final al proiectului.

 

  • Adaptabilitate

Mansardarea pe structura metalica este disponibila pentru orice tip de cladire, indiferent de dimensiunile acesteia, elementele componente fiind realizate in dimensiuni standard, dar si personalizate in functie de fiecare proiect realizat in colaborare cu tehnicienii EDMARIO.

 

Caracterisiticile tehnice ale proiectelor de mansardare pe structura metalica

Mansardarea pe structura metalica este un serviciu solicitat tot mai des gratie caracteristicilor tehnice asigurate de montarea grinzilor si stalpilor metalici de calitate.

Toate elementele componente fabricate de inginerii EDMARIO indeplinesc specificatiile tehnice necesare, proiectele finite fiind rezistente la uzura si conditii extreme.

Mansardarea pe structuri metalice produce beneficii pe termen lung fiind o investitie inteligenta care asigura numeroase avantaje atat pentru beneficiari cat si pentru spatiile amenajate, fapt care determina utilizarea acestora, in mod corespunzator, in functie de utilitate si preferintele clientilor solicitanti.

 

Mansardarea spatiilor prin intermediul serviciilor EDMARIO –  Tipuri de structuri metalice

EDMARIO este o companie de referinta in Romania in domeniul prelucrarii fierului, atat pentru fabricarea elementelor masive din metal pentru structuri metalice, cat si pentru elemente decorative din fier forjat.

Toate elementele comercializate fiind fabricate pentru o arie variata si extinsa de aplicabilitate, in conformitate cu normele calitatii si ale procedurile impuse de legislatia in vigoare.

Inginerii si muncitorii calificati ai firmei EDMARIO executa structuri metalice potrivite pentru mansardarea constructiile industriale sau civile, proiectele fiind adaptate cerintelor din partea solicitantilor, dimensiunilor cladirii vizate si alte specificatii necesare realizarii unui proiect final de exceptie.

Experienta angajatilor EDMARIO este principalul factor pentru care procedurile sunt realizate in detaliu, intreg procesul de mansardare pe structura metalica fiind atent monitorizat de acestia pentru rezultate impresionante, cu efecte benefice pe termen lung.