0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Mobilier fier forjat

Prelucrarea si modelarea fierului reprezinta unul dintre cele mai vechi mestesuguri, in zilele noastre mentinandu-se drept o industrie specifica cu profil industrial care indeplineste nevoia oamenilor de confort si frumusete.

Piesele de mobilier din fier forjat sunt realizate in urma unui proces amplu de prelucrare, aplicat cu precizia efectuarii obiectelor de arta.

Gratie abilitatii de a imbina armonios dimensiunea practica cu cea decorativa, fierul forjat este din ce in ce mai utilizat ca element de constructie sau element ornamental.

Elementele si piesele de mobilier din fier forjat pot fi integrate cu usurinta in orice proiect de design fie exterior fie de interior.

 

  • Mobilier pentru casa

Atunci cand sunt utilizate pentru proiectele de decoratiuni interioare, piesele de mobilier din fier forjat ofera stil, eleganta si confera o armonie luxoasa spatiilor in care sunt amplasate.

Prin aspectul lor versatil, seturile de piese din fier forjat se integreaza in diferite spatii, indiferent de decorul general care caracterizeaza respectivele incaperi.

In functie de preferintele clientilor, pot fi adaugate scaune din fier forjat unei mese confectionate din orice alt material, compatibile ca design, culoare sau se pot introduce ansambluri complete de scaune si masa, confectionate din fier forjat.

In cazul dormitoarelor, integrarea cadrelor de pat confectionate din fier forjat ilustreaza o tendinta apreciata de tot mai multi clienti doarece confera o nota pretioasa spatiului personal.

 

  • Mobilier de gradina

Proiectele de decoratiuni exterioare pentru spatiile private (locuinta, casa personala) sau pentru amenajarea unei terase sau gradini publice, capteaza interesul designerilor EDMARIO, acestia cautand sa valorifice aceste spatii prin armonizarea naturii cu elemente fabricate din fier forjat.

Posibilitatile de decorare a unei gradini cu elemente din fier forjat sunt nelimitate, tinandu-se in primul rand cont de preferintele solicitantilor.

Se poate pastra o linie minimalista prin amplasarea pieselor de mobiler din fier forjat clasice, care prezinta avantajul de a putea fi acoperite cu perne decorative de culori diferite, elementele de décor putand fi schimbate periodic.

Datorita proprietatile materialului din care sunt confectionate, precum si a procedeelor speciale de prelucrare si vopsire, elementele de mobilier fier forjat sunt rezistente la efectele atmosferice: precipitatii, temperaturi extreme, umiditate etc.

 

  • Mobilier scolar

Mobilierul din fier forjat se incadreaza in orice ambient, datorita avantajelor multiple, precum: rezistenta, flexibilitate, originalitate si durabilitate.

Utilizarea acestor elemente pentru decorarea salilor de clasa din mediile de invatamant reprezinta o achizitie inteligenta si o investitie pe termen lung.

Altminteri, supuse zilnic actiunilor si socurilor mecanice, piesele de mobilier din alte materiale se deterioreaza in timp.

 

  • Mobilier urban

Proiectele de amenajare si reparatii pentru spatiile publice necesita calcule si caracteristici tehnice care trebuie determinate in cel mai mic detaliu.

Faptul ca acestea sunt utilizate zilnic si sunt supuse actiunilor mecanice, chimice si fenomenelor meteo extreme, integrarea pieselor de mobilier care sunt confectionate integral sau doar partial din elemente de fier forjat reprezinta cea mai optima solutie pentru lucrarile de decoratiune pentru mobilierul urban.

 

Specialistii EDMARIO determina rezistenta pieselor de mobilier fier forjat, in conditii optime de utilizare

Firma Edmario detine propriul atelier pentru prelucrarea si tratarea fierului in cele mai inedite forme si elemente ornamentale, precum si echipamente speciale pentru vopsirea in camp electrostatic.

Toate piesele confectionate din fier forjat sunt durabile si realizate in culorile dorite de catre clientii solicitanti.

Pentru a beneficia de servicii profesionale de fabricare la comanda a produselor din gama mobilier fier forjat, contacteaza reprezentantii EDMARIO.