0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Ornamente fier forjat

Fierul forjat este un element decorativ elegant care raspunde preferintelor estetice si functionale ale spatiilor contemporane locative. Specialistii firmei EDMARIO proiecteaza, realizeaza si monteaza ornamente fier forjat pentru interior si exterior.

Acestea au rolul de a infrumuseta  si oferi personalitate  amenajarilor nonconformiste si moderne, clasice sau sofisticate.  Ornamentele din fier forjat pot fi utilizate pentru mobilier, usi, porti, balustrade, corpuri de iluminat, copertine, grilaje, porti etc.

Confectionate cu maiestrie, produsele noastre sunt versatile, rezistente si asigura numeroase posibilitati de amenajare care pot fi personalizate, in cele mai optime conditii.

Pentru servicii din aceasta gama, specialistii EDMARIO iti asigura numeroase posibilitati de realizare a ornamentelor cu elemente fabricate din fier forajat. Fiecare proiect in parte este intampinat ca o noua provocare pentru care acestia asigura intotdeauna cele mai inteligente solutii de design interior sau exterior.

 

EDMARIO iti asigura o gama variata de modele, forme si nuante pentru o multitudine de posibilitati decorative

Fierul forjat este un material rezistent si usor de prelucrat care asigura posibilitati multiple de finisare.

Datorita maleabilitatii, materialul poate lua orice forma, ceea ce il recomanda pentru realizarea ornamentelor si elementelor artistice.

Mobilier, candelabre, usi, porti, garduri, lampi, suporturi si multe alte piese de mari dimensiuni, toate acestea pot fi puse in valoare cu elemente decorative din fier forjat.

Compania noastra executa modele standard sau la comanda, astfel ca daca sunteti in cautarea unor elemente decorative din fier forjat unicat, EDMARIO este partenerul ideal.

Produsele noastre imbunatatesc ambianta spatiilor decorate prin intermediul motivelor naturale, inspirate din natura si tot ceea ce ne inconjoara.

Pentru o rezistenta indelungata, ornamentele sunt suspuse usor procese de prelucrare care sa le protejeze de coroziune si alti factori care ar putea contribui la degradarea lor in timp.

 

Fierul forjat – Expresie a individualitatii si longevitatii unor materiale de calitate

Pentru ca fierul forjat este printre putinele materiale care nu-si modifica valoarea estetica de-a lungul timpului, tot mai multi clienti aleg sa-si innobileze locuintele cu elemente personalizate din fier.

Fierul forajt nu doar ca raspunde preferintelor de design din caminele moderne, dar ofera si satisfactia unei investitii pe termen lung, care nu necesita costuri suplimentare de intretinere.

Acolo unde se doreste un efect decorativ special, fierul este acompaniat de materiale precum sticla, lemnul sau piatra, in functie de proiect si destinatie. Acestea sunt imbinate de catre mesteri cu experienta prin metode traditionale, care asigura nu doar un aspect final impresionant, ci si durabilitate si longevitate.

 

Ornamente fier forjat – Micile detalii fac intotdeauna diferenta

Atunci cand necesitatea de a face o schimbare de natura estetica in cadrul locuintei va indruma catre fierul forjat, puteti fi siguri ca ati ales cea mai buna optiune.

EDMARIO va intampina cu numeroase produse si elemente faurite traditional, printre care si ornamente fier forjat de foarte buna calitate.

Acestea sunt piese decorative care pun in valoare frumusetea portilor, usilor, balustradelor, balcoanelor, gardurilor si altor structuri metalice aflate la interior sau exterior.

Produsele din aceasta categorie de servicii pot fi realizate la comanda si au preturi accesibile, in functie de complexitatea proiectelor.