0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Accesorii pentru seminee

Modern, clasic sau rustic, semineul este mai mult decat o sursa de caldura pentru locuinte.

Acesta reuneste membrii familiei in jurul sau si induce o stare de confort si placere, devenind elementul principal al incaperii. Semineul se incadreaza in orice stil arhitectural, este versatil, incalzeste repede spatiul si este foarte usor de intretinut.

Pentru o functionare ireprosabila, semineul are nevoie de cateva accesorii care sa ajute la intretinerea focului.

Firma EDMARIO va pune la dispozitie accesorii pentru seminee de foarte buna calitate, care completeaza designul si functionalitatea acestora.

Realizate cu tehnici moderne din inox, alama sau fier forjat, produsele oferite de compania noastra sunt practice, functionale si au caracteristici decorative impresionante

 

Maestrii ai artei de forjare a fierului iti recomanda numeroase accesorii pentru seminee

Pe langa constructia in sine, semineul este insotit de mai multe elemente cu rol decorativ si de protectie pentru spatiul incalzit.

Printre acestea se afla praravanul de protectie care poate fi realizat din sticla si fier forjat. De asemenea, pentru intretinerea acestuia si mentinerea focului, este nevoie de vatrai si cleste, precum si un cos de lemne, in cazul in care semineul nu functioneaza cu alt combustibil.

Lemnele sau carbunii nu ard intotdeauna complet, drept pentru care aveti nevoie de instrumente adecvate pentru manipularea combustibilului solid. Vatraiul este ideal pentru bucatile mai mari de lemn sau carbune, iar clestele poate fi utilizat pentru pozitionarea bucatilor de mici dimensiuni in mijlocul flacarilor pentru a intretine procesul de ardere.

 

Creatii unicat pentru semineu cu elemente decorative din fier forjat

Avantajele fierului forjat sunt numeroase, fiind considerat de numerosi beneficiari materialul potrivit pentru accesoriile necesare semineelor.

In primul rand, elementele realizate din fier forjat rezista la uzura, ruginesc greu si isi pastreaza aspectul pe perioade indelungate.

Din punct de vedere estetic, fierul forjat ne surprinde prin eleganta si rafinament, astfel ca specialistii EDMARIO il considera ca fiind cel mai bun material pentru elementele decorative de interior si exterior.

Accesoriile destinate semineelor raspund preferintelor functionale si de design ale spatiilor de locuit moderne si pot fi personalizate in functie de stilul dorit de fiecare client in parte.

Compania noastra proiecteaza si executa lucrari standard si complexe ce sunt personalizate conform cerintelor primite de la clienti, fiecare produs avand capacitatea de a se autoimpune prin prisma unicitatii sale.  

Experienta acumulata si pasiunea pentru modelarea fierului ne permite sa raspundem chiar si celor mai complexe solicitari, fiecare nou proiect fiind o provocare pentru echipa noastra, dar si o noua ocazie de a ne demonstra talentul si abilitatile.

 

Comanda chiar acum accesorii de calitate pentru seminee

Desi nu este la fel de elegant ca metalele pretioase, fierul forjat impresioneaza prin rezistenta si versatilitate.

Cu ajutorul imaginatiei si talentului, specialistii nostri reusesc sa imbine mestesugul cu traditia si aveti garantia ca utilizam doar materiale calitative pentru a obtine obiecte care produc numeroase beneficii pe termen lung.

Accesoriile destinate semineelor sunt disponibile intr-o gama variata de modele si finisaje si pot fi realizate la comanda.

Produsele sunt adaptate fiecarui tip de semineu, sunt executate intr-un timp foarte scurt si au o durata mare de utilizare.