0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Copaci decorativi

Obiectele decorative din fier forjat contribuie la crearea unei atmosfere dedicate rafinamentului si elegantei din orice spatiu locativ.
EDMARIO va pune la dispozitie o gama variata de obiecte decorative, printre care si copaci ornamentali. Acestia pot fi realizati intr-o multitudine de modele, forme, dimensiuni si finsaje si pot avea si functii practice.

Pentru a ne satisface clientii, fiecare lucrare este personalizata la cererea acestora, indiferent ca caracteristicile proiectelor (simple sau complexe).

 

Copaci decorativi creati din pasiunea maestrilor EDMARIO

Deoarece ne dorim sa fabricam produse pe placul celor care impartasesc pasiunea noastra pentru fier forjat, suntem intr-o continua cautare de idei unice pentru obiectele decorative pe care le producem.

Astfel, fiecare creatie este inspirata din natura si lumea inconjuratoare, dar si din ideile primite de la clientii nostri.

Realizam cuiere, tablouri, lustre si diverse suporturi sub forma de copac, specialistii nostri fiind cei mai potriviti sa va ajute la punerea in practica a celor mai indraznete idei de amenajari interioare sau exterioare.  

Punem pasiune in fiecare obiect pe care il realizam si ne asiguram ca folosim materiale de foarte buna calitate, finisate in cel mai mic detaliu.

 

Avantajele produselor realizate din fier forjat – De ce sa alegi copaci ornamentali?

Fierul forjat poate fi transformat cu usurinta intr-o gama variata de elemente decorative pentru mobilier de interior si exterior, usi, garduri, grilaje etc.

Dintre toate modelele si formele, copacul este simbolul vietii, al evolutiei continue si al verticalitatii.

Acesta poate fi modelat in nenumarate feluri si poate fi transformat intr-un simplu obiect decorativ sau in obiecte unice de uz casnic. Fierul forjat imita perfect trasaturile copacilor, este foarte rezistente si nu necesita o intretinere deosebita.

Realizati din fier forjat, acesti copaci capata si mai mult farmec. Materialul a devenit popular datorita intrebuintarii sale in proiectele de design interior si exterior.

Datorita calitatilor deosebite, fierul isi pastreaza aspectul impunator si creeaza o legatura intre prezent si trecut, ceea ce sporeste si mai mult simbolistica acestor obiecte decorative.

Fierul forjat este durabil, usor de modelat si poate fi usor de reparat in cazul in care se deterioreaza. Spre deosebire de materialele plastice, acesta nu polueaza mediul si poate fi refolosit si reconditionat pentru noi proiecte.

Utilizarea elementelor din fier forjat este o modalitate excelenta de a va exprima gusturile si personalitatea, iar copacii ornamentali sunt cea mai buna alegere in acest sens.

 

EDMARIO – O resursa nelimitata de inspiratie pentru casa si birou

Obiectele decorative infrumuseteaza orice incapere si sunt disponibile intr-o gama variata de modele si finisaje, ceea ce le face potrivite pentru orice stil arhitectural.

Specialistii companiei noastre executa la comanda copaci ornamentali din fier forjat si va intampina cu numeroase alte produse destinate amenajarilor care se integreaza corespunzator oricarui tip de spatiu.

Pe langa aspectul estetic placut, copacii nu ruginesc, au o durata de viata inddelungata si se curata foarte usor.

Pentru a beneficia de servicii profesionale de fabricare a copacilor ornamentali, si a altor produse realizate din fier forjat, maestrii EDMARIO iti asigura cele mai inteligente solutii prin intermediul procedurilor performante de forjare si modelare a fierului.