0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Cupe excavator / buldoexcavator

Cupele de excavare sunt o componenta esentiala pentru diverse utilaje folosite pentru lucrari de sapare, excavare, incarcare sau nivelare.

Acestea sunt concepute pentru a oferi randament maxim si sunt de mai multe tipuri. Firma EDMARIO va asigura cupe excavator / buldoexcavator confectionate din materiale durabile precum otelul, rezistente la socuri si incarcaturi mari.

Produsele sunt fabricate pentru un ritm intens de lucru si rezista chiar si in cele mai grele conditii de exploatare.

 

Ce sunt cupele pentru utilaje?

Cupa este un container specializat de dimensiuni diferite care se ataseaza la o serie de utilaje in vederea efectuarii lucrarilor de sapare, excavare, transport pe distante scurte, nivelare si ridicare.

Aceasta componenta manipuleaza materiale diverse precum nisip, pietris, pamant etc, si este controlata de catre conducatorul utilajului printr-un sistem special.

Spre desoebire de alte dispozitive atasate la utialje, asa cum sunt lopetile sau lamele, cupele au un volum interior, ceea ce le permite sa incarce si ridice cantitati mari de materiale.

In functie de necesitati, acestea pot fi atasate la carligul unei macarale, la excavatoare si buldoexcavatoare, la tractoare si multe alte masini si utilaje de gabarit mare.

Dimensiunea si forma cupelor de excavatie variaza in functie de utilajul caruia i se ataseaza sau destinatie. Acestea sunt disponibile in variante standard, frontale, dar si speciale, fiind utilizate in diverse conditii de lucru.

 

Particularitatile cupelor pentru excavatoare

Cupele destinate excavatoarelor si buldoexcavatoarelor sunt fabricate din otel de inalta calitate si prezinta dinti proeminenti care ies in relief din muchia de taiere.

Acestia contribuie la distrugerea materialelor dure, la o prindere mai buna, dar si la evitarea uzurii accentuate sau a ruperii cupei. Specialistii EDMARIO executa cupe standard sau la comanda care se potrivesc la sistemul de prindere.

 

Cum sa sporesti capacitatea utilajelor prin intermediul serviciilor EDMARIO?

Pe langa dotarile si functiile utilajelor din fabrica, exista mai multi factori care ii ajuta pe operatorii de excavatoare si buldoexcavatoare sa-si imbunatateasca randamentul in timpul sarcinilor zilnice.

Printre acesti factori se afla si cupa de excavare – un element cheie care poate avea un impact considerabil asupra performantei utilajului.

De aceea, pentru a beneficia de toate avantajele pe care o astfel de componenta le poate aduce masinilor de lucru, este important sa faceti alegerea corecta. Iar specialistii EDMARIO sunt pregatiti sa iti asigure cele mai performante servicii din domeniu.

Operatorii utilajelor trebuie sa ia in considerare aplicatia pentru care se va folosi cupa, sistemul de prindere al utilajului, precum si densitatea si greutatea materialelor manipulate.

De asemenea, acestia trebuie sa verifice daca produsul ales nu depaseste capacitatea de functionare a masinii. In cele din urma, recomandam alegerea unei cupe speciale in detrimentul celor standard.

 

Cupe de excavare fiabile, cu durata lunga de exploatare

EDMARIO dispune de toate resursele necesare pentru realizarea unei game variate de cupe excavator / buldoexcavator.

Acestea sunt prevazute cu dinti puternici si pot fi utilizate pentru numeroase aplicatii, mai ales in domeniul constructiilor. Produsele variaza ca forma si dimensiuni, sunt prevazute cu sisteme de atasare eficiente si au capacitati diferite, in functie de anvergura proiectelor dvs.  

Pentru comenzi si detalii suplimentare, contactati reprezentantii EDMARIO.