0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Lame

Utilajele moderne de constructii au caracteristici tehnice ce ofera confort si eficienta in timpul operarii, performantele acestora fiind imbunatatite constant de catre producatorii specializati.

Pe langa motoarele puternice si functiile moderne, utilajele sunt dotate cu accesorii si componente care ofera conditii optime de lucru, prelungesc viata acestora si reduc gradul de uzura.

Printre aceste componente speciale se afla si lamele de tip buldozer, folosite pentru numeroase activitati.

 

Lame profesionale fabricate de specialistii EDMARIO

Compania noastra va pune la dispozitie diverse tipuri de lame destinate utilajelor industriale de constructii, dar nu numai. Lamele se folosesc pentru activitati de nivelare a pamantului, pietrisului, deszapezire, sapare etc.

Produsele noastre sunt fabricate din otel, astfel incat sa reziste in orice conditii de exploatare, pe termen lung.

Sunt usor de atasat si reglat si pot fi prevazute cu protectie din cauciuc pentru a evita contactul direct cu solul, actiune ce ar putea deforma  atat lama, cat si suprafetele la care se lucreaza.

Pentru un nivel de eficienta ridicat, lamele sunt dotate cu sisteme de orientare la unghi, astfel ca acestea pot fi pozitionate in functie de unghiul dorit.

De asemenea, cu ajutorul unor dispozitive speciale din dotare, inaltimea acestor componente este reglabila.

 

Viteza si eficienta cu lame de tip buldozer

Buldozerul este un utilaj puternic folosit in constructii pentru o serie de lucrari ce nu pot fi realizate manual de catre om.

Aceste masini  se folosesc pentru lucrari de sapare si nivelare a suprafetelor de teren pe care urmeaza sa se construiasca, deszapezirea drumurilor, dar si transport pe distante scurte.

Toate aceste actiuni sunt posibile datorita lamei atasate frontal, cu ajutorul careia utilajul reuseste sa patrunda in pamant si sa-l impinga pentru a lasa o suprafata cat mai neteda.

Mai exact, lama din dotare permite buldozerului, dar si altor utilaje similare sa efectueze urmatoarele lucrari:

  • Indepartarea vegetatiei erbacee si a stratului de pamant vegetal;
  • Curatarea arbustilor si tufisurilor;
  • Smulgerea radacinilor de copaci si a bolovanilor;
  • Saparea si impingerea frontala a pamatului;
  • Diverse lucrari in balastiere si cariere;
  • Indepartarea zapezii;
  • Lucrari de demolare a constructiilor;
  • Astuparea santurilor si nivelarea suprafetelor de teren.

Pentru ca viteza de lucru a utilajului sa nu fie afectata, recomandam utilizarea unor lame profesionale, realizate din materiale de foarte buna calitate, cu o durata de viata cat mai indelungata.

Produsele fabricate de EDMARIO sunt ideale pentru oricare dintre activitatile mentionte anterior, dat fiind ca beneficiaza de un design inteligent, ce permite lamei sa actioneze eficient din orice unghi, la orice viteza de deplasare.

 

EDMARIO – Produse fiabile si durabile pentru utilaje

In gama noastra de lame destinate utilajelor de orice tip se afla produse fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, menite sa functioneze perfect chiar si in cele mai grele conditii de lucru.

Rezistente, eficiente si puternice, lamele sunt ideale pentru domeniul constructiilor, dar si pentru lucrarile de deszapezire din anotimpul rece.

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu recomandari de specialitate si va ajuta sa intrati in posesia unor echipamente de top, marca EDMARIO.