0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Paravane ornamentale

Panourile de tip decorativ reprezinta o modalitate excelenta de a personaliza si delimita interiorul spatiilor rezidentiale.

Versatile, elegante si usor de instalat, panourile creeaza un ambient unitar, fara sa ocupe spatiu. Firma EDMARIO proiecteaza si executa paravane ornamentale din fier forjat intr-o gama variata de modele si dimensiuni, in functie de preferintele si necesitatile clientilor.

 

Schimba infatisarea spatiilor interioare cu paravane decorative

Indiferent de tipul spatiilor, precum locuinte, birouri, saloane, centre comerciale sau alte spatii care necesita o amenajare moderna, paravanele ornamentale din fier forjat reprezinta solutia pentru un decor unic.

Acestea sunt usor de instalat si pot fi utilizate pentru camerele de zi, dormitoare, bucatarii si alte locatii care necesita o delimitare eleganta.

Spatiile prevazute cu pereti mobili din fier capata o nota de luminozitate, sarm si eleganta. Fierul poate fi imbinat cu materiale precum sticla, lemn, ceramica, tesaturi  sau marmura pentru a da nastere unor elemente decorative unice.

De asemenea, fierul forjat rezista la coroziune datorita finisajelor de inalta calitate disponibile in tonuri de negru, alb sau alte nuante personalizate. Durata de viata a panourilor este indelungata, caracteristicile acestora fiind neschimbate de-a lungul anilor.

 

Posibilitati de utilizare nelimitate

Aceste elemente ornamentale nu doar ca separa un anumit spatiu, ci si creeaza un efect vizual deosebit, imposibil de realizat cu ajutorul unui perete obisnuit.

Astfel, aceste creatii personalizate din fier forjat pot fi utilizate in numeroase situatii, printre care:

  • Pentru delimitarea unei zone de dressing atat acasa, cat si in saloane, magazine etc ;
  • Pentru a regla cantitatea de lumina care patrunde intr-o incapere prin amplasarea paravanului in fata ferestrei ;
  • Pentru a marca anumite zone, precum cele de relaxare, odihna, lectura etc ;
  • Pentru a evita monotonia pieselor de mobilier obisnuite.

Daca sunt mobile, acestea pot fi mutate cu usurinta si amplasate in alte incaperi sau zone, in functie de preferinte si combinatiile dorite.

 

Paravanul – Un element decorativ in conformitate cu ultimele tendinte de decor

Aceasta piesa cu rol ornamental a fost utilizata de mult timp in domeniul designului de interior si continua sa fie in atentia specialistilor care doresc sa schimbe infatisarea unei incaperi fara a schimba intreg mobilierul.

Pe langa rolul de perete separator, aceste paravane pot masca imperfectiunile de natura estetica, fara sa incarce spatiul. Acesta se alege in functie de tipul amenajarii existente si este cea mai simpla si rapida varianta pentru a redecora spatiul in care locuiti, fara alte investiti semnificative.

 

Solutii elegante de compartimentare de la EDMARIO

Paravanele ornamentale constituie alternativa moderna pentru delimitarea spatiilor deschise din locuinte si birouri, iar compania noastra va sta la dispozitie cu cele mai frumoase modele.

Produsele din aceasta categorie ne incanta privirea cu efecte vizuale captivante, inspirate din natura sau planuri geometrice si sunt usor de montat, dar si de intretinut. Fiecare paravan se executa la cererea clientului, in conformitate cu specificatiile primite.

Serviciile asigurate de profesionistii EDMARIO sunt adaptate cerintelor pietei, iar portofoliul colaborarilor noastre ne recomanda ca fiind principala optiune pentru proiectarea, fabricarea si instalarea paravanelor ornamentale si numeroase alte produse rezultate din forjarea fierului.