0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Reparatii auto

Echipamentele si utilajele folosite in exploatari si lucrari de constructii, precum excavatoarele, buldoexcavatoarele si utilajele prevazute cu lama, prezinta deseori deformari din cauza transportului si operarii sarcinilor mari.

Prin urmare, se impun periodic ajustari si reparatii acelor elemente detasabile, confectionate din metal.

Specialistii firmei EDMARIO asigura servicii de reparatii auto pentru aceasta categorie de utilaje, existand si posibilitatea inlocuirii acestora cu unele noi, fabricate in cadrul atelierelor de prelucrare profesioniste ale companiei.

 

Ce implica serviciile de reparatii auto asigurate de specialistii EDMARIO?

Activitatea companiei in domeniul constructiilor de prelucrare si fabricare a confectiilor metalice este complexa, extinzandu-se si la servicii de reparatii utilaje destinate exploatarii specifice pentru o gama variata de aplicabilitate din domenii precum cel agricol sau constructii diverse.

 

  • Fabricarea pieselor care intra in componenta utilajelor de mari dimensiuni

Categoria confectii metalice diverse cuprinde si articole destinate pentru a fi atasate utilajelor care opereaza sarcini mari, precum cupe pentru excavatoare si buldoexcavatoare, lame pentru masini agricole sau constructii.

Astfel, deformarile si deteriorarile aparute la aceste elemente pot fi remediate prin solicitarea serviciile de reparatie. Aceste elemente pot fi modificate pentru a aduce partile componente deformate la starea initiala, fapt care permite operarea functionala a utilajelor, sau inlocuirea acestora, in cazul in care reparatia nu este posibila.

 

  • Servicii de modificare, ajustare si reparatii pentru diferite componente ale utilajelor

Oricare ar fi defectele survenite pieselor componente ale echipamentelor utilizate pentru desfasurarea activitatilor de constructii sau agriculutura – transport materiale, exploatare – inginerii si muncitorii EDMARIO asigura clientilor posibilitatea accesarii serviciilor de reparatie.

Aceste servicii sunt recomandate pentru a reda functionalitatea si modalitatea facila de operare a acestor echipamente.

Astfel, serviciile de reparatie sunt concentrate pe modificarile necesare care  vizeaza ajustarea partilor de sasiu sau obloane pentru diferite utilaje, masini mari sau camioane.

Totodata, acest tip de serviciu se poate extinde in functie de cerintele clientilor, fiind necesara prezentarea problemele survenite in   ceea ce priveste aspectul si functionalitatea elementelor componente confectionate din metal, structuri metalice sau fier forjat.

 

EDMARIO – Sinonim cu profesionalismul si rezultatele optime pentru reparatii ale componentelor auto

Metalele utilizate pentru fabricarea componentelor tehnice ale masinilor mari, utilajelor de constructii sau camioanelor prezinta avantajul de a putea fi reutilizate, reciclate si reparate.

De aceea, costurile periodice de mentenanta si reparatii implica reducerea si eliminirea costurilor mari necesare pentru inlocuirea utilajelor cu altele noi.

Atelierele destinate prelucrarii si fabricarii confectiilor metalice detinute de compania EDMARIO asigura fabricarea categoriilor multiple de articole necesare specifice pietei de profil.

Inginerii si specialistii EDMARIO dispun de toate resursele necesare pentru fabricarea elementelor standard si a celor personalizate, solicitate de clienti.

Astfel, au fost integrate si servicii de reparatii auto, disponibile pentru modificarile si ajustarile periodice impuse pentru utilajele si masinile care sunt supuse actiunii constante din cadrul activitatilor dedicate domeniului de constructii de mare amploare.

Comercializand parti din metal care intra in componenta acestor utilaje, camioane si masini mari, procesul de reparatie este facilitat de posibilitatea inlocuirii elementelor deformate, in cazul in care nu este posibila indreptarea defectelor survenite, prin intermediul unor metode clasice, dar care sunt lipsite de efecte benefice pe termen lung.