0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Sere

Datorita continutului ridicat de vitamine si saruri minerale, consumul de legume proaspete in extrasezon a devenit tot mai mare in ultimii ani.

Ca urmare a cererii aflate in crestere pe plan mondial, legumicultorii apeleaza la sere pentru a obtine productii timpurii, mai ales la speciile care au nevoie de caldura. Culturile sunt ferite de factorii de mediu, iar veniturile sunt mai mari fata de cele inregistrate la culturile de camp.

EDMARIO executa structuri metalice pentru sere capabile sa asigure conditii favorabile dezvoltarii plantelor.

Acestea sunt rezistente si asigura lumina pe tot parcursul zilei datorita acoperisului in doua ape, peste care lumina solara trece de la este la vest.

In functie de necesitati, acoperisul poate fi prevazut cu ferestre pentru aerisire, dar si instalatii de umbrire, necesare pe timpul verii, atunci cand temperaturile cresc foarte mult.

 

Ce este sera si care sunt avantajele serviciilor EDMARIO?

Serele sunt constructii special create pentru cultivarea florilor, legumelor si verdeturilor, dar si pentru adapostirea plantelor cu rezistenta scazuta la frig.

Aceste constructii speciale asigura conditii optime de vegetatie, in fiecare sezon, indiferent de starea vremii. Pentru maximizarea productiei si a profitului, serele implica investitii pentru asigurarea energiei, dar si achizitionarea de fertilizanti si produse biologice necesare plantelor, pentru buna dezvoltare a lor.

Culturile protejate presupun utilizarea intensiva a serelor, motiv pentru care investim in materiale si tehnologii de ultima ora, esentiale pentru obtinerea unui produs finit calitativ, cu o durata de viata indelungata.

Structurile de rezistenta sunt tratate pentru a rezista coroziunii si necesita curatare periodica, dar si vopsire, atunci cand este cazul. Acestea pot fi acoperite cu sticla sau folie, doua optiuni eficiente pentru mentinerea unui microclimat favorabil culturilor.

 

Conditii pe care orice sera trebuie sa le indeplineasca

Cultivarea in medii controlate precum serele reprezinta o investitie de viitor, dar si foarte profitabila.  

Pentru a fi siguri ca beneficiati de toate avantajele acestor constructii, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte esentiale, printre care:

  • Sa aiba o structura metalica robusta, durabila si rezistenta ;
  • Sa reziste la vant puternic si acumulari de zapada ;
  • Sa fie proiectate pentru conditiile climatice din tara ;
  • Sa reduca costurile de productie printr-un consum mic de energie ;
  • Sa asigure conditii optime de dezvoltare pentru specii diferite de plante ;
  • Sa permita instalarea unor sisteme automatizate ;
  • Sa fie prevazute cu toate accesoriile necesare pentru o explotare plina de beneficii.

Datorita experientei vaste si a personalului orientat catre performanta, sistemele noastre reusesc sa indeplineasca toate aceste criterii de functionalitate, asiguran beneficiarilor culturi calitative, dar si un profit pe masura productiei.

 

Structuri metalice pentru sere marca EDMARIO

Firma noastra proiecteaza si executa structuri metalice pentru protejarea legumelor, verdeturilor si florilor in functie de specificul zonei si culturii.

Acestea sunt proiectate astfel incat sa poata fi modificate ulterior, atat pe latime, cat si pe lungime.

Structura metalica este protejata impotriva oxidarii, iar imbinarea componentelor se realizeaza telescopic, nu prin sudura – metoda ce ar putea expune structura de rezistenta coroziunii.

Pentru detalii suplimentare despre solutiile oferite, nu ezitati sa ne contactati.