0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Suporturi flori

Pe langa rolul decorativ, florile purifica aerul, confera personalitate locuintelor si imbogatesc spatiile verzi datorita combinatiilor cromatice spectaculoase. Totodata, plantele si florile au numeroase beneficii pentru sanatate, un motiv in plus pentru care trebuie sa nu lipseasca din nicio casa sau gradina.

Atunci cand spatiul este o problmea, plantele pot fi aranjate eficient cu ajutorul unor suporturi flori speciale, realizate din materiale de calitate, pe care le puteti achizitiona prin intermediul firmei EDMARIO.

Produsele din gama suporturi pentru flori sunt ideale pentru aranjamentele florale din gradini si curti, dar si pentru ghivecele de flori aflate in interiorul spatiilor de locuit sau terase.

 

Tipuri de suporturi pentru flori

In functie de preferinte, puteti opta pentru:

  • Suporturi pentru interior – Aceste creatii din fier forjat personalizeaza spatiul si pun in evidenta splendoarea florilor, combinatia dintre liniile simple ale fierului si naturaletea plantelor fiind perfecta.

 

Calitatile si duritatea materialelor folosite sunt pastrate cu ajutorul metodelor traditonale, dar si prin echipamentele si tehnicile moderne de prelucrare si modelare a fierului;

 

  • Suporturi pentru exterior – In aceasta categorie intra atat suporturile de perete, cat si cele ce sunt amplasate pe sol / pardoseala.

 

Aceste modele pot fi proiectate si executate intr-o varietate de forme si dimensiuni, intr-un stil modern sau clasic, in functie de restul decorului. Sunt ideale pentru iubitorii de flori care isi doresc o gradina maiestuoasa.

 

Cum amenajati gradina in stilul preferat?

Florile aduc viata si culoare acolo unde sunt amplasate si sunt ideale pentru obtinerea unui spatiu de relaxare amenajat in stiluri diferite precum: modern, traditional, rustic, vintage, japonez etc.

Suporturile de flori sunt piese decorative care completeaza decorul si permit designerilor sa stabileasca echilibrul dorit intre plantele de ghiveci si cele de gradina.

Acestea sunt realizate din materiale care rezista la umiditate, variatii de temperatura si alti factori climatici, fiind protejate cu lacuri si vopsele special concepute pentru mobilierul de exterior.

Suporturile sunt utile nu doar pentru curti si gradini, ci si pentru terasa, balcon sau chiar spatiul interior.

De aceea, pe langa flori, este important sa acordati atentie vaselor si ghivecelor in care tineti plantele, pentru ca acestea sa poata fi puse in valoare cu ajutorul acestor suporturi realizate din fier forjat.

De asemenea, dimensiunea ghivecelor este importanta, intrucat acestea pot sufoca plantele si impiedica sa se dezvolte daca sunt prea mici, sau pot aglomera spatiul daca sunt prea mari. In cazul spatiilor mici, suporturile ajuta la valorificarea spatiului prin montarea acestora pe verticala.

 

Iti poti crea propria colectie de suporturi pentru flori

Apropierea de natura ne induce o stare de confort si relaxare, motiv pentru care este important sa acordam mai multa atentie amenajarii gradinilor, teraselor sau balcoanelor – spatii ideale pentru flori si plante decorative.

Compania EDMARIO iti pune la dispozitie piese de mobilier pentru gradina si diverse accesorii confectionate din fier, printre care si suporturi destinate ghivecelor de flori si aranjamentelor florale.

Produsele noastre se adreseaza atat spatiilor rezidentiale, cat spatiilor in care se organizeaza diferite evenimente publice.

Pentru mai multe detalii despre suporturile de flori, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri.