0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu
0744.314.615 Luni- Vineri: 07:30 - 16:00
echiriac@yahoo.com Trimite un mesaj
toggle menu

Suporturi lumanari

Colorate, simple sau parfumate lumanarile sunt obiecte decorative care schimba atmosfera dintr-o incapere.

Insotite de suportul potrivit, acestea devin elemente de design care personalizeaza locuintele si le transforma in spatii ideale pentru relaxare si confort. Acestea pot fi utilizate atat la interior, cat si la exterior si pot fi integrate cu usurinta in orice ambient.

Firma EDMARIO fabrica o gama variata de suporturi lumanari pentru locuinte, restaurante, sali de evenimente, terase, gradini s.a.

Realizate din materiale de calitate, aceste suporturi pot fi adaptate cu usurinta pentru numeroase modele de lumanari, de la cele cilindrice, pana la cele in diferite forme geometrice.

 

Lumanarile sunt un simbol al perfectiunii decorative

Inca din cele mai vechi timpuri, lumanarile au fost prezente la numeroase ceremonii si ritualuri , acestea fiind utilizate si azi la aniversari, nunti, botezuri, inmormantari etc.

Insa, pe langa rolul de a crea un ambient spiritual, lumarile au devenit obiecte decorative care reusesc sa creeze o atmosfera relaxanta si intima.

Din punct de vedere estetic, lumanarile s-au transformat in mici opere de arta. Astfel, pe piata exista numeroase modele, culori si forme, de la cele simple in forma cilindrica destinate sfesnicelor, pana la cele sculptate in ceara, disponibile intr-o paleta cromatica bogata.

Alaturi de betisoarele parfumate, uleiuri si saruri minerale, lumanarile sunt folosite in aromaterapie, pentru masaj si destinderea simturilor in general.

Din punct de vedere al compozitiei, acestea sunt realizate din ingrediente naturale si artificiale, precum fenoli, eteri, alcooli, esente etc.

 

Suporturi lumanari disponibile intr-o gama variata

Pentru a forma un element decorativ complet, lumanarile au nevoie de suporturi potrivite, realizate din materiale precum sticla, lemn, fier sau chiar plastic.

Deoarece detinem secretele prelucrarii materialelor feroase, reusim sa transformam fierul forjat si nu numai in sfesnice si suporturi moderne pentru lumanari, ideale atat pentru amenajarile interioare, cat si pentru cele de exterior.

Executam la comanda sfesnice vintage, clasice, moderne sau retro intr-o varietate cromatica, care pot fi utilizate la realizarea decorului pentru nunti, botezuri, petreceri selecte, intalniri romantice sau amenajari speciale.

Detinem materiale de foarte buna calitate, dar si instrumente care ne permit sa modelam fierul conform cerintelor clientilor nostri.

In functie de preferinte, putem realiza sfesnice, suporturi de tip felinar, suporturi joase impodobite cu diverse elemente decorative, dar si alte modele standard sau personalizate.

Suporturile pentru lumanari sunt elegante, nu necesita intretinere deosebita, pot fi asezate oriunde si se integreaza in orice decor arhitectural, efectul acestora fiind de mare impact vizual si spiritual.

 

Descopera creatiile propuse de artistii EDMARIO

Pentru ca sunt deosebit de populare, lumanarile au nevoie de suporturi decorative care sa puna in evidenta lumina blanda a acestora in orice ambient.

Pentru ca suntem pasionati de tot ceea ce poate transforma caminul intr-un spatiu linistit si confortabil, apelam la cunostintele de specialitate pe care le detinem si ne inspiram din operele artistice care ne incanta si astfel reusim sa fabricam suporturi de lumanari originale si atragatoare.

Fie ca alegeti unul dintre modelele propuse de catre specialistii nostri, fie ca aveti propria idee pentru realizarea unui suport pentru lumanari, va asiguram ca rezultatele sunt in conformitate cu asteptarile dvs.